HOROSCOP

Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Teoretic, toți părinții, fie că vorbim de mame, fie de tați, ar trebui să aibă răbdarea necesară, perseverența și capacitatea de a înțelege problemele cu care se confruntă un copil. Cu toate acestea, datorită trăsăturilor specifice zodiilor care îi patronează, la fel ca în cazul femeilor, unii bărbați sunt mult mai implicați în creșterea copiilor.

Topul este condus de bărbații din zodia Leu, însă și Capricornii, Vărsătorii, Racii și Săgetătorii nu se lasă mai prejos. Dar, mai bine , haideți să vedem fiecare zodie din topul celor mai buni tați ai zodiacului.

Leu

Nativul din Leu se va descurca foarte bine ca tătic, chiar dacă nu are o părere prea bună despre el. Nu fuge de responsabilităţi şi se implică în creşterea şi educaţia lui la fel ca şi mama. Este genul de părinte care se mândreşte cu odraslele lui chiar şi atunci când nu este cazul!

Greșeli vestimentare pe care NU mai ai voie să le faci după 30 de ani

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Descoperire istorică a specialiştilor: Ce declanşează maladia Alzheimer

Capricorn

Eşti cel mai responsabil părinte din tot zodiacul, foarte grijuliu, dar şi un bun prieten pentru copilul tău. Ştie că nu rezolvă nimic cu cearta, însă atunci când este cazul devine destul de autoritar. Se gândeşte la viitorul copiilor şi le este mereu alături!

Vărsător

Nativul din această zodie este un tată bun, un tovarăş de nădejde şi un sfătuitor de excepţie. Vrea să ţină mereu pasul cu copiii lui, să nu fie genul de părinte cu care copilului îi este ruşine din cauza diferenţelor de mentalitate.

George şi Amal Clooney, prima vacanţă alături de gemenii lor, Ella şi Alexander / FOTO

Cum arată vila Nadiei Comăneci din America. La cât este este evaluată proprietatea

Alimentele pe care NU trebuie să le combini cu LAPTE

Rac

Chiar dacă nu s-ar zice că acestui nativ i s-ar potrivi rolul de tată, odată ajuns în acel punct se va dovedi exact contrariul. Va deveni brusc responsabil şi mult mai muncitor, având de acum un scop precis în viaţă: fericirea copiilor săi. Uneori este prea bun şi riscă să se profite de pe urma lui.

Săgetător

Nativul din această zodie este foarte îngrijorat de momentul în care va deveni tată, însă odată ajuns acolo se va descurca de minune. Este foarte responsabil, este un bun prieten pentru copilul lui, dar şi grijuliu atunci când vine vorba de nevoile celui mic.

Comentarii: