LIFESTYLE

George şi Amal Clooney, prima vacanţă alături de gemenii lor, Ella şi Alexander / FOTO

Foto: People.com

Actorul George Clooney, în vârstă de 56 de ani, şi soţia sa, avocata britanică Amal Clooney, 39 de ani, au călătorit în Italia pentru prima lor vacanţă de familie alături de gemenii lor, Ella şi Alexander, la o lună de la naştere, aceştia fiind zăriţi astfel în premieră, în public, potrivit TMZ.

Gemenii în vârstă de o lună ai cuplului George şi Amal Clooney trăiesc deja o viaţă luxoasă, aceştia fiind zăriţi la bordul avionului privat al tatălui lor.

Actorul din filmul ‘Money Monster’ a putut fi zărit cu un legăn în care se afla unul din copiii săi – Ella sau Alexander – după ce a coborât din avionul său privat, în Milano, Italia, luni. Amal s-a aflat la rândul ei la bordul avionului privat, aceasta fiind ajutată la coborâre să care celălalt leagăn cu unul din copiii săi, conform TMZ.

Cuplul merge des în Italia, cele două celebrităţi deţinând o casă în apropierea lacului Como.

Știi CUM să foloseşti lubrifiantul pentru o plăcere mai intensă?

Cum să REDUCI celulita într-o săptămână

Ce note au luat artiștii la Bacalaureat

În presă au apărut şi primele imagini ale gemenilor lui George şi Amal. TMZ a obţinut fotografiile în care celebrul cuplu este suprins aterizând pe aeroportul din Milano, luni, 3 iulie.

Foto: tmz.com

Între timp, George şi Amal Clooney se simt în elementul lor ca părinţi. Un apropiat al cuplului a declarat în acest sens: ”Ai crede că gemenii pot fi copleşitori pentru oricine, dar se pare că sunt în elementul lor, au totul sub control. Ambii sunt părinţi atenţi, calzi, iubitori. Puteai vedea asta chiar şi înainte de naşterea gemenilor…în urmă cu câteva luni, în felul în care George se preocupa de siguranţa casei sale şi de camera copiilor săi, ca totul să arate perfect.”

”Sunt euforici. Nu cred că există cuplu mai fericit. Există o energie pozitivă în casă şi în privinţa tuturor din jurul lor, inclusiv a membrilor personalului, care sunt foarte veseli.”

Cum arată Paris Jackson, fata regelui pop, în costum de baie / VIDEO

Un jurnalist celebru a slăbit 25 de kilograme. Vezi ce dietă a urmat

DE NERECUNOSCUT! Cum arată acum Catherine Zeta-Jones

Mama lui Amal, Baria Alamuddin, este convinsă că gemenii vor călca pe urmele părinţilor lor, implicându-se în cauze umanitare.

Ea a declarat recent: ”Bebeluşii sunt atât de frumoşi şi familia noastră completă. Vor aduce foarte multă bucurie şi sper să devină la fel de pricepuţi precum părinţii lor în a aduce armonie şi în a lupta pentru drepturile omului în lume. Eu şi cu soţul meu suntem entuziasmaţi. Amal se simte foarte bine şi sunt extrem de fericiţi.”

Foto: tmz.com

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din „Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei „Argo”.

Și grăsimile „bune” pot îmbolnăvi ficatul / STUDIU

Produsul INTERZIS seara: Îţi face rău dacă îl mănânci

REȚETE SIMPLE / Italian GELATO

George Clooney şi Amal Alamuddin, avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au căsătorit în Italia, în 2014.

Născuţi pe 6 iunie, la Londra, gemenii cuplului, Ella şi Alexander, împlinesc joi o lună.

Comentarii: