LIFESTYLE

Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre noul iubit! Declarațiile vedetei despre grecul Nikos

De când lumea, Adriana Bahmuțeanu a fost fie soția lui Silviu Prigoană, fie fosta soție. Și chiar dacă în vâltoarea scandalului fără sfârșit între ea și tatăl copiilor, au mai apărut diverse bârfe că ar avea un iubit, vedeta nu a recunoscut niciodată, pentru că nu prea avea ce să recunoască.

De curând însă, Bahmu a mărturisit că iubește iar. Și asta în contextul scandalului când solistul grec Nikolaus Papadopoulos a fost ridicat de mascați și băgat forțat în carantină. Adriana a recunoscut că trăieşte o poveste de dragoste cu Nikos

“Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva.”, a povestit Bahmuțeanca în Click, acolo unde a spus și că mama ei, cât și cei doi copii se înțeleg perfect cu iubitul ei.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Urmează o logodnă?

Nikos şi-a dorit foarte mult să se căsătorească cu Adriana, însă ea a amânat momentul, din cauza fantomelor din trecut. “Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna”, a admis însă vedeta.

Iubitul grec al Adrianei va împlini 44 de ani pe 6 iunie și se va serba în carantină, la Techirghiol, unde a fost obligat de autorităţi să rămână până pe 10 iunie. Locuiesc împreună, în casa Adrianei din Bucureşti, în Constanţa, unde Nikos deţine o casă, dar şi în Grecia.

“Am fost şi în Grecia, în vacanţă cu copiii. El are o casă aproape de Salonic. A fost o vacanţă frumoasă, copiii se simt bine în preajma lui. Când suntem împreună ne ocupăm de casă, eu îi gătesc, el mă ajută la chestii mai complicate. Când e vorba de mâncare pot să spun că nu e pretenţios. Nu ştiu să gătesc mâncăruri greceşti, dar îi place ciorba de burtă, pastele, micii”, ne-a mai spus Adriana în Click.

 

 

 

 

Comentarii: