LIFESTYLE

Viorica de la Clejani face circ cu presa, Margherita pune mesaje ciudate pe rețele

Scandalul iscat la sfârșitul lunii trecute, când fiica celor mai cunoscuți lăutari, Viorica și Ioniță de la Clejani, a făcut accident și a fost depistată sub influența opiaceelor la volan, e departe de a fi stins. Iar Viorica a făcut iar circ în public, după ce, în urmă cu o săptămână, i-a udat cu un furtun cu apă pe jurnaliștii din fața casei.

De această dată, artista s-a dezlănțuit chiar în timp ce soțul ei, Ioniță, dădea un interviu în direct. Cântăreața a intervenit și a strigat ca familia ei să fie lăsată în pace, de teamă că tot acest scandal o va afecta pe Margherita și aceasta ar putea să intre în depresie și să atenteze la propria-i viață.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Mai bine mort decât comunist!”

Dar în timp ce părinții ei se dau de ceasul morții să-i spele imaginea și să o scoată basma curată, Margherita de la Clejani nu se dezminte. Și continuă să aibă un comportament din ce în ce mai bizar.
Mesajele pe care ea le urcă pe rețelele de socializare atrag și mai mult atenția asupra comportamentului scandalos din ultima vreme. „Mai bine mort decât comunist”, scria în imaginea pe care Margherita a făcută publică în urmă cu puțin timp. Asta după ce săptămâna trecută s-a pus cu pietre pe paparazzi Spynews și i-a înjurat.

În dimineața zilei de sâmbătă, 23 mai, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier. Într-un moment de neatenție, tânăra a intrat cu mașina într-un alt autoturism parcat regulamentar. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție. Tânăra nu consumase alcool, dar comportamentul ei a trezit suspiciuni oamenilor legii, așa că a fost testată cu drogtestul, acolo unde Marga a fost găsită pozitiv la opiacee. În categoria opiaceelor intră morfina și derivatele el, dar și heroina, drog de mare risc.

 

 

Comentarii: