LIFESTYLE

Afacerea surprinzătoarea a Reginei Elisabeta! Și-a lansat propriul brand de… bere!

FOTO: Alpha Press

La începutul lunii aprilie, Regina Elisabeta a II-a și-a luat adio de soțul ei, Prinţul Philip, care a decedat la vârsta de 99 de ani. Iar după înmormântarea de pe 17 aprilie, Ducelui de Edinburgh, suverana Marii Britanii a ţinut doliul tradiţional şi n-a mai apărut în spaţiul public.

Nici de ziua ei de naştere, de pe 21 aprilie, când a împlinit 95 de ani, Regina n-a mai fost sărbătorită cu fast.

Elisabeta a II-a și-a făcut însă apariția la aniversarea a 10 ani de la nunta Ducilor de Cambridge şi i-a urat „La mulţi ani!” micuţei Prinţese Charlotte, care a împlinit, zilele trecute, 6 ani.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

Bere din plante crescute pe proprietatea Majestății Sale

Apoi, Regina și-a luat prin surprindere supușii. Și-a lansat propriul brand de bere! Conform celor scrise de revista People, Palatul Buckingham a confirmat faptul că Regina a semnat un contract care permite vinderea unei beri făcute din plantele crescute pe proprietatea ei Sandringham din Norfolk.

Berea va fi de două feluri, una tradiţional britanică, amară, iar alta o Golden IPA puternică la gust. Fiecare sticlă va avea design diferit, una va apărea pe piaţă cu un iepure de câmp pe etichetă, în timp ce cealaltă va avea un fazan pe ea.

 

 

 

Comentarii: