LIFESTYLE

Oana Roman, despre lupta cu depresia: ”Nu dispare niciodată!”

Boala mamei, dar mai ales, divorțul de soțul ei, Marius Elisei, i-au readus Oanei Roman problemele din trecut. Vedeta n-a făcut un secret din faptul că se luptă cu depresia și cu atacurile de panică încă din adolescență.

Fiica fostului premier Petre Roman Oana le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram cu necazurile din ultima vreme au făcut ca stările să revină, și că încă se mai luptă ca să scape de ele.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Poate fi fatală!”

Oana Roman a avut o vreme în care a urmat inclusiv tratament medicamentos, dar de un timp a renunțat la pilule. Continuă însă să meargă la terapeut și le-a vorbit despre asta prietenilor ei virtuali.

“Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie.

Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult.

Dar ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău.

Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață”, a mărturisit Oana, într-un Instastory pe contul ei oficial de Instagram.

 

 

 

Comentarii: