NUTRITIE SANATATE

Ajută semințele de chimen în a preveni sau a trata infectarea cu COVID-19? Specialiștii răspund

mancare.ro

O informaţie circulă online în această perioadă cu privire la efectul seminţelor de chimen asupra coronavirusului. Specialiştii Ministerului Sănătăţii vin cu câteva recomandări.

Consumul excesiv al oricărui tip de aliment poate produce efecte nedorite. O informaţie falsă circulă online în această perioadă cu privire la efectul seminţelor de chimen asupra coronavirusului.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situaţie: Guvernul face publice din nou cazurile de coronavirus pe judeţe, unul dintre acestea remarcându-se fără NICIUN CAZ raportat

”Nu cădeţi pradă soluţiilor miraculoase apărute pe internet deoarece acestea vă pot pune sănătatea în pericol”, precizează reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică. Pentru un stil de viaţă sănătos, este recomandat să aveţi o alimentaţie echilibrată, care include fructe şi legume.

CITEȘTE ȘI: Răspunsul aşteptat de bărbaţi: Mustața și barba sunt un risc pentru transmiterea coronavirusului?

Chiar dacă este necesar să stăm în casă în această perioadă, este important să facem activitate fizică. ”Luaţi pauze de la a sta jos, mergeţi prin casă sau faceţi exerciţii fizice uşoare. Mişcarea regulată reduce din tensiunea musculară şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui”, susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Comentarii: