LIFESTYLE

Alesul FRF, băiat de oraș în tinerețe! Edi Iordănescu și Delia, amor periculos

Ea, blondă, tânără, pe val, nu la anvergura de acum, dar deja celebră. El, băiat de bani gata, tânăr fotbalist. S-au cunoscut, s-au iubit, dar la un moment dat, s-a rupt lanțul de iubire.

Ruptura dintre Edward Iordănescu și Delia s-a produs în 2006. Motivul? Că viitorul selecționer suferea de gelozie, iar povestea s-a tăiat cumva cu totul. Amorezii nu și-au mai vorbit, iar Edi Iordănescu n-a pierdut ocazia să o înțepe după despărțire.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceae ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, spunea Iordănescu jr. atunci.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Filmulețe intime, pe Internet

Un alt episod picant s-a petrecut tot după despărțirea celor două vedete. Au fost ”scăpate” pe Internet filmulețe interzise minorilor, cu Delia dezbrăcată și un dialog intim dintre ea și fiul generalului Iordănescu.

Într-un interviu mai vechi, Delia a vorbit despre această situație. ”Pe mine mă surprinde foarte tare treaba asta, pentru că e o chestie de acum cinci ani și mi se pare cum ies la iveală tot felul de filmulețe și fotografii pe care nu mi le-am făcut eu”, declara artista.

Acum, cântăreața Delia este femeie măritată, la fel și Iordănescu junior, care are și trei copii.

 

 

 

Comentarii: