LIFESTYLE

Julio Iglesias, anunț important pentru fanii săi: când se întoarce legendarul artist pe scenă!

epa04739260 Spanish singer Julio Iglesias listens to Berklee College of Music students perform in the pre-commencement concert in Boston, Massachusetts, USA, 08, May, 2015. Iglesias is to be honored with a degree from the Berklee College of Music. EPA/CJ GUNTHER

Julio Iglesias este, fără îndoială, unul dintre marile voci pe care le-a avut această planetă vreodată. Sunt mulți care susțin că, pe lângă faptul că a fost și este cel mai bine vândut artist al lumii, Julio Iglesias a fost și cel mai bun, de departe.

În orice caz, este o legendă vie a scenei, și continuă să fie apreciat de toate generațiile, de la vârstnici, până la cei mai tineri, grație pieselor lui nemuritoare.

Au fost însă multe zvonuri în ultima vreme. Iar multe îl dădeau pe spaniol grav bolnav și aproape retras din muzică.
Însă cântărețul de 78 de ani le-a pregătit o surpriză admiratorilor, scrie revista ”!Hola!”. Julio Iglesias a fost prezent la lansarea cărții lui Pepe Domingo Castaño, un bun prieten al său, și a fost tot timpul pus pe glume: ”Sunt mult mai bine decât aud pe aici. De câte ori citesc mă sperii, fiindcă m-au omorât de 15-20 de ori, nu știu cum am supraviețuit”.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

A avut ruptură de tibie și peroneu

Julio Iglesias a infirmat astfel zvonurile care au tot apărut. Și a dat o veste-șoc publicului său. ”Uite că sunt bine și voi începe să cânt în trei-patru luni, dacă Dumnezeu vrea”, a spus artistul, care a ținut să lămurească și niște poze în care a fost surprins deplasându-se cu sprijinul a două persoane.

Iglesias a spus că asta a fost din cauza faptului că a suferit o ruptură de tibie și de peroneu și că a trebuit să stea cu piciorul ridicat timp de două luni. Artistul spaniol locuiește în prezent împreună cu familia sa în Miami, SUA.

 

 

 

 

Comentarii: