HOROSCOP

HOROSCOP 23 ianuarie 2022

Berbec În multe cazuri, încerci să mergi pe cont propriu pe o cale pe care o consideri corectă. Este puțin probabil să ceri ajutor în altă parte, dar nu ai ezita să-l primești dacă este necesar. Cu toate acestea, având în vedere că este probabil ca unii oameni să fie diferiți decât crezi, nu îţi pierzi încrederea în ei.

Taur
Ai capacitatea să scapi de orice energie negativă şi ştii să faci tot ce trebuie în acest sens. Aşa vei reveni la a fi persoana care s-a convins anterior să facă totul pentru a fi bine, pentru a fi pozitiv şi a vedea lucrurile aranjate corespunzător. În plus, obiectivele tale sunt foarte importante pentru tine şi nu vrei să renunţi la ele.

Gemeni
Astăzi, unii îți vor aprecia capacitatea de a aborda problemele cu umor și lejeritate. Nu este exclus ca această atitudine să se dovedească mai rodnică ca niciodată în rezultate. Vei fi tentat să te implici într-o relaţie serioasă, mai ales că eşti o persoană înţeleaptă şi fără griji.

Rac
Nu-ți lipseşte nimic ca să faci lucrurile mult mai bine decât înainte. Este un moment bun pentru tot ceea ce ai crezut că pur și simplu nu ar avea sens în viața ta, pentru a începe în sfârșit să echilibrezi. Aveai nevoie de timp pentru a-ți organiza ideile, dar în sfârșit, ai totul mult mai clar decât înainte, asta şi datorită conjuncției dintre Saturn și Jupiter.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Leu
Nervi, energie proastă sau sentimentul că există oameni care se întorc brusc împotriva ta – de toate acestea ai parte azi şi asta ar putea să te dezechilibreze și să te facă să simți nu tocmai bine. Poate un prieten apropiat te-ar putea ajuta să ieşi din toată această stare.

Fecioară
În momentul de față simţi că trebuie să încetezi să faci niște lucruri care vezi că nu merg și care nu au avut nicio semnificaţie pentru tine. În interiorul tău există o nevoie răsunătoare ca tu să schimbi ceea ce ai considerat negativ, motiv pentru care este indicat să fii foarte atent la deciziile pe care le iei în această perioadă.

Balanţă
Pentru o clipă, te gândeşti să ajuţi pe cineva, însă se pare că această persoană nu acceptă ajutorul. Este dureros să vezi cum oamenii, oricât de mult ai insista, pur și simplu nu vor să accepte sprijinul tău.

Scorpion
Eşti pe drumul cel bun să faci ceea ce vrei și ceea ce îţi doreai demult, fără să te simţi obligat. Se pare că astrele sunt de partea ta în aceste zile şi chiar poţi să faci progrese, dacă iei decizii inpsirate.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Săgetător
De ceva timp nu sunteţi într-o stare bună, iar acum sunteți tentat să evadați, mai ales că există şi dificultăți de adaptare la realitate. Astăzi este şi o zi bună să ieşiţi şi cu prietenii, şi nu să staţi închis într-o cameră. Comunică mai eficient, împărtășește experiențele cu alţii din jurul tău şi vei vedea că nu e totul chiar aşa de negru.

Capricorn
Eşti într-un moment în care lucrurile ar putea deveni ostile. Cel mai bine e să laşi lucrurile să curgă așa cum vin, indiferent dacă sunt furtuni sau zile însorite, pentru că nu poți evita anumite lucruri. Fii calm şi încearcă să te relaxezi.

Vărsător
Simțul umorului ar fi esențial azi pentru a-ți crește vibrația și pentru a vedea că totul se întâmplă cu un motiv bun. O întâlnire cu oameni apropiaţi ţie şi în compania cărora te simţi bine ţi-ar face foarte bine.

Pești
Mai mult decât în ​​orice zi, azi te hotărăşti să faci o schimbare şi una fundamentală. E vorba de o nouă atitudine, după ce ai trecut prin multe întâmplări în ultima perioadă şi vrei să iei o decizie cam radicală.

 

 

 

 

 

Comentarii: