LIFESTYLE

Alex Velea, despre cererea în căsătorie făcută Antoniei: ”Am plâns amândoi!”

sursa: redactia.ro

Alex Velea nu a reușit să-și surprindă doar partenera de viață, ci întreg show-bizz-ul, cu cererea lui căsătorie. Antonia îi este iubită de aproape 8 ani, au împreună doi copii, locuiesc în aceeași casă, și totuși, când a vrut să o facă, a făcut-o. Și, zice el, i-a ieșit surpriza.

Velea a chemat-o pe Antonia să meargă împreună la un podcast. Era, de fapt, o regie pusă la punct în detaliu. Iar frumoasa cântăreață a plâns de emoție.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

De ce a așteptat Velea 8 ani?

Ei bine, se știe că Antonia era femeie măritată în acte când s-a înfiripat povestea dintre ea și Velea. Iar Velea era și el om însurat. Așa că amândoi și-au pus ordine mai întâi în viața personală, doar că divorțul Antoniei de Vincezo Castellano a fost unul foarte lung.

Într-un final, artista a devenit femeie liberă, s-a rezolvat și problema custodiei fiicei pe care o are cu italianul, iar acum e liberă să se mărite cu bărbatul căruia i-a făcut deja doi copii. Și a venit și mult așteptatul moment, cererea în căsătorie.

”A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat între timp la Asia Express, dar când m-am întors a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele…”, a spus Velea la Antena Stars.

”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a explicat cântărețul.

 

 

 

Comentarii: