LIFESTYLE

Alex Velea e foc și pară pe Măruță! Nu i-a acceptat scuzele prezentatorului tv

E scandal mare în show-bizz. Alex Velea a pus piciorul în prag și s-a luat de Cătălin Măruță, pentru că – zice el – calcă pe cadavre. Velea se simte atacat continuu de Măruță care de dragul audienței și pentru bani, le permite invitaților să-i atace familia.

Ba chiar îi provoacă, i se pare cântărețului, care s-a enervat teribil. Și deși Măruță i-a prezentat scuze public, pe Velea îl lasă rece povestea.

‘Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ‘scuzele’ astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public.

Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă.

Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați.” este mesajul transmis de artist pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Îl acuză pe Măruță că e fals

Velea mai completează astfel mesajul către Măruță. ”În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate.

Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, când eu, ‘prietenul tău’ eram atacat din toate părțile…’, scrie Alex Velea pe rețelele de socializare.

‘Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani.

Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lcururile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță.’, încheie cântărețul.

 

 

Comentarii: