LIFESTYLE

Alexandru Arșinel, operat de urgență! De ce a ajuns la spital

Odată cu vârsta, problemele de sănătate cu care se confruntă îndrăgitul actor Alexandru Arșinel par să nu se mai termine. Recent, artistul a suferit o nouă operație, de data aceasta la ochi, a fost nevoie să i se schimbe cristalinul.

Chiar Arșinel a mărturisit, la România TV, că intervenția chirugicală a reușit, că se simte bine, dar a preferat să nu detalieze prea mult despre situația medicală. În prezent, el este sub stricta observație a celebrei specialiste Monica Pop.

CITEȘTE ȘI: Declarație ȘOC! Stela Popescu: ”Am avut trei vise care parcă m-au anunţat…”

Actorul a fost diagnosticat și cu diabet

Este arhicunoscut faptul că, în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel a fost la un pas de moarte și doar transplantul de rinichi l-a salvat. A și fost un scandal, ulterior, lui Arșinel reproșându-i-se că s-ar fi folosit de notorietate ca să ”intre în față” pe lista de transplant.

Însă acestea nu sunt singurele probleme de sănătate ale marelui artist care a ajuns deja la venerabilă vârstă de 81 de ani. El a fost diagnosticat și cu o boală destul de perfidă, precum diabetul.

“Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului” , a mărturisit Alexandru Arșinel.

Comentarii: