LIFESTYLE

Alexandru Dedu își pregătește candidatura pentru o nouă funcție! Și nu e la handbal!

Adunarea Generală a Federației Române de Handbal a avut loc zilele trecute, la Izvorani, în aer liber, pe o caniculă de 40 de grade și în condiții de maximă siguranță din cauza pandemiei de coronavirus. La ședință au participat 143 de membrii dintre cei 208 afiliați.

„Am fost foarte bucuros să văd atâția membri care au venit pe o asemenea căldură. Este o zi cu totul și cu totul specială pentru mine. Oamenii din handbalul românesc au arătat că sunt solidari, au înțeles mesajul federației”, a mărturisit președintele federației, Alexandru Dedu.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Dedu a făcut anunțul!

Președintele Federației Române de Handbal și-a anunțat candidatura pentru a deveni mâna dreaptă a lui Mihai Covaliu la conducerea Comitetului Olimpic Sportiv Român.

„Voi candida la funcția de vicepreședinte al COSR! Nu cred că a fost un moment anume în care m-am hotărât, cred că este un lucru normal, sper să continui drumul alături de o echipă bună, tânără, o echipă cu entuziast, o echipă care a făcut multe în acești 4 ani. Este vorba despre o continuare a unui drum și a unei munci”, a spus Dedu.

 

 

 

 

Comentarii: