LIFESTYLE

Bombă în show-bizz! Raluca și Walter Zenga pozau în cuplul perfect, dar ei sunt despărțiți de un an!

Sau, cel puțin, așa susține Fanatik: Walter și Raluca Zenga nu mai sunt împreună de mai bine de un an. Nimic încâlcit, nici amantlâcuri, nici alte chestii de dat la ziare de scandal. Pur și simplu, distanța și absența și-au făcut ”treaba”, iar ochii care nu se văd…

Bineînțeles că așa precum au procedat și Ion Țiriac junior și Ileana Lazariuc, de ochii lumii și de dragul celor doi copii ai lor, Raluca și Walter n-au arătat încă faptul că nu mai formează o familie. Doar că blonda și fostul mare fotbalist, acum antrenor, au mai și încercat să mascheze, pozând în cuplul perfect.

Și cârcotașii au început să sape, pentru că prea părea totul roz, însă în realitate, italianul antrena pe la capătul lumii, iar nevasta făcea călătorii exotice fără el… Capac a pus faptul că pandemia de coronavirus i-a prins la distanță. Și așa au și rămas.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Raluca n-ar vrea divorțul!

De altfel, scormonind mai bine, tabloidele au găsit că ultima apariție publică a celor doi împreună a fost în luna martie a acestui an, la emisiunea lui Măruță de pe Pro TV. Cei doi au intrat live prin skype, doar că separat!

Raluca era izolată cu copiii în Dubai, iar Walter, prins în focarul din Milano. Atunci, cei doi încercau să mimeze o familie normală, doar că la întrebarea moderatorului de când nu și-a mai văzut soțul, blonda s-a bâlbâit și nu a reușit să dea un răspuns simplu.

Ideea ar fi, susține Fanatik, că Raluca nu ar vrea să divorțeze oficial, deoarece vrea să-și păstreze statutul și, mai ales, numele de Zenga! Cei doi nu și-au mai petrecut vacanțele împreună în acest an, iar pozele noi cu ei împreună lipsesc de pe rețelele de socializare. Walter și Raluca Zenga au doi copii, pe Walter Jr., în vârstă de 9 ani, și pe Samira, în vârstă de 11 ani, și de ani buni, trăiesc în Dubai.

 

 

 

 

Comentarii: