LIFESTYLE

Alina Borcea, gata de nuntă? S-a logodit cu un milionar brazilian

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, e mai îndrăgostită ca niciodată. A suferit cât a suferit după divorțul de milionarul cu care are doi copii, dar a ieșit soarele și pe strada ei.

Și-a găsit jumătatea în America, iar povestea nu ar fi chiar nouă, ci de vreo câțiva ani s-ar iubi fosta doamnă Borcea cu un american de origine din Brazilia, care ar fi și el tot milionar.

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu milionarul și au stabilit și data nunții. „Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat.

Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă. Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a spus Claude pentru Fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Alina l-a cunoscut când și-a luat mașină

Alina Vidican l-a cunoscut pe Claude din întâmplare. Voia să-și cumpere un Ferrari, în valoare de 200.000 de euro, iar Claude era la reprezentanță. A fost dragoste la prima vedere.

”Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani la deschiderea Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul.

M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea.

Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a mai spus milionarul.

 

 

Comentarii: