HOROSCOP

HOROSCOP 16 iunie 2021

Berbec Este o perioadă benefică pentru discuţiile cu persoana iubită, pentru a lămuri unele probleme rămase de mult timp nerezolvate. La locul de muncă, vei avea o zi extrem de ocupată, cu multe lucruri de făcut şi o mulţime de responsabilităţi. Spre seară, te vei relaxa alături de cei dragi. Azi, îți stabilești obiective și pari mai hotărât ca niciodată să te ții de ele.

Taur
Vei avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viaţă, care va organiza o cină romantică ce te va bucura nespus. Vei reuşi astfel să mai reduci din stresul acumulat peste zi, din cauza unor dispute la locul de muncă şi a unor neînţelegeri iscate spontan. Ești fluctuant azi: ba prea energic, ba prea molatic.

Gemeni
Treci printr-o perioadă în care ai vrea să cumperi tot ce vezi, dar este bine să fii precaut şi să te gândeşti dacă chiar ai nevoie de toate acele lucruri şi dacă nu vei provoca pagube în buget. Este bine să asculţi şi sfaturile unui prieten apropiat. În planul sentimental, ești puțin absent și ai putea avea parte de reproșuri care să nu-ți pice tocmai bine.

Rac
Eşti într-un echilibru perfect din punct de vedere fizic şi mintal, iar asta se vede în tot ceea ce faci. Ai rezultate excepționale la locul de muncă, relaţia cu persoana iubită este perfectă, iar în relaţiile sociale eşti mereu în centrul atenţiei. O situație pe care o poți influența în bine te pune în centrul atenției azi, ceea ce-ți stârnește sentimente ambigue.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Din cauza unor probleme din trecut, eşti tentat să economisești mai mult decât este necesar acum, dar cel mai indicat ar fi să faci o investiţie avantajoasă pentru viitorul tău. Acasă, ai parte de o atmosferă perfectă şi petreci clipe minunate alături de familie. Lucrezi împreună cu partenerul la o afacere comună, ceea ce-ți dă o mare satisfacție.

Fecioară
Treci printr-o perioadă de monotonie în viaţa sentimentală, de aceea este indicat să discuţi deschis cu partenerul despre acest aspect, pentru a putea găsi cea mai bună soluţie. Ai foarte mult de lucru, dar, dacă le rezolvi pe rând şi cu calm, vei reuşi să duci totul la bun sfârşit. Un proiect începe să capete formă azi, după îndelungi eforturi.

Balanţă
Vei avea doar beneficii pe planul financiar azi, vei reuşi să rambursezi o datorie mai veche sau să ai parte de un câştig nebănuit. Este indicat să te ocupi de sănătate, pentru că pot apărea unele probleme care îţi dau bătăi de cap. Ești asaltat de comentarii răutăcioase și pare că toată lumea s-a aliat să te pună la zid. Nu dai atenție inițial, dar parcă gluma se îngroașă.

Scorpion
Va fi o zi în care vei lua decizii importante la locul de muncă, unele ce îţi vor schimba poziția actuală şi te vor ajuta să avansezi în carieră. În familie se petrec unele schimbări care nu sunt tocmai pe placul tău, este indicat să reacţionezi cu calm la orice eveniment neprevăzut. În relația ta de cuplu există mici neînțelegeri pe care nu știi cum să le abordezi.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Este o perioadă de fericire intensă în relaţia de cuplu, toate merg ca pe roate alături de persoana iubită şi niciun nor nu vă întunecă relaţia. Îţi asumi unele riscuri într-o afacere, dar vei reuşi, în cele din urmă, să ai parte de unele câştiguri binemeritate. Ești omul de bază azi, elementul de legătură între oamenii diferiți ai unei echipe care abia se formează.

Capricorn
Eşti extrem de creativ în aceste zile şi te ocupi de planurile tale de viitor, de pasiunile pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme, de o călătorie pe care o doreşti de mult timp. Vei fi inspirat şi pe planul financiar şi vei încheia o afacere benefică pentru stabilitatea ta financiară. Se întrezăresc începuturi noi, cu șanse mari de concretizare a unor afaceri.

Vărsător
Te ocupi azi în mod special de relaţiile cu cei dragi, mai ales cu copiii, pentru că aceştia au o nevoie deosebită de sfaturile tale şi prezenţa ta în viaţa lor. Educația acestora este prioritară pentru tine şi te vei dedica exclusiv lor. Relațiile tale sunt solide, atât cele personale, cât și profesionale. Nu faci nimic special, te lași condus de semnalele venite din partea celorlalți.

Peşti
Este de evitat să iei în această perioadă decizii mari pe planul financiar, nu sunt indicate datoriile sau împrumuturile care îţi pot afecta grav bugetul. La locul de muncă, apar unele schimbări neaşteptate, la care te vei adapta însă rapid şi care vor aduce un aer nou în relaţiile colegiale. Ești competitiv azi. Îți dorești să câștigi și să fii deasupra tuturor.

 

 

 

Comentarii: