LIFESTYLE

Alina i l-a prezentat pe Senhoreti lui Borcea! Ce s-a întâmplat la întâlnire

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, trăiește visul american în perioada asta. Este proaspătă soție de milionar, după ce a făcut nuntă cu fast la Miami.

Alina este de luna trecută în acte Senhoreti, dar înainte să ajungă la altar, actualul soț al fostei doamne Borcea a avut de trecut un… test.

”Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident.

Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, a mărturisit o sursă din anturajul lui Cristi Borcea pentru Playtech.ro.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Alina i-a cerut părerea!”

Soțul Alinei Vidican este pilot de curse și un om de afaceri celebru în Miami. Originar din Brazilia, milionarul câștigă venituri impresionante în domeniul auto și în cel imobiliar, așa că din acest punct de vedere, Alina n-are de ce să-i mai ducă dorul lui Borcea. De care ține însă cont tot timpul.

”Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii.

Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, au spus apropiați ai afaceristului.

 

 

 

Comentarii: