LIFESTYLE

Alina Kabaeva, jonglerii ca să scape de sancțiunile dictate de Occident împotriva oligarhilor lui Putin! Fosta gimnastă își pune la adăpost averea

Alina Kabaeva, campioană olimpică la gimnastică ritmică și fostă membră în Duma rusească, a fost asociată în ultimii ani cu Vladimir Putin. Căruia i-ar fi amantă sau chiar soție și cu care ar avea copii, fapt niciodată recunoscut însă public nici de ea, nici de Putin.

Totuși lucrurile par să se lege cumva, pentru că Daily Mail susține cum că acum, când America și Occidentul s-a pus cu sancțiuni pe bogații Rusiei, Alina Kabaeva ar fi ieșit brusc din toate afacerile.

Așa se face că fosta gimnastă ar fi dispărut din boardul trustului National Media Group – pe care îl controlează și care are sediul în Kenya. Coincidență sau nu, mutarea s-a produs la scurt timp după ce dizidentul Alexey Navalnâi a solicitat ca entitățilemedia care fac propagandă pentru regimul de la Kremlin să fie pedepsite.

CITEȘTE ȘI: Cel mai sexy soldat ucrainean face furori pe Tik Tok! Cine este polițistul cu mușchi de oțel

Kabaeva, rugată să-l oprească pe Putin

Despre Alina Kabaeva se spune că ar fi avut un salariu monstruos ca președinte al grupului media, de 8 milioane de lire sterline. Iar presa a scris că Putin ar fi numit-o în acel post, deși CV-ul nu o recomanda.

Acum, Putin ar ascunde-o pe Kabaeva în Elveția, alături de cei 4 copii ai lor. Însă și acolo ar fi probleme după ce s-a aflat. Mai mulți activiști au făcut petiție ca ea să fie expulzată în Rusia, din cauza invaziei în Ucraina.

De asemenea, au existat zvonuri cum că Alina ar fi fost rugată de prieteni să intervină, să meargă la Putin și să-l convingă să oprească războiul, însă fostei gimnaste i-ar fi fost teamă să plece gândindu-se că nu ar mai fi primită înapoi la copiii ei, în Elveția.

 

 

 

 

Comentarii: