LIFESTYLE

Continuă circul! Anamaria Prodan l-a atacat iar pe Reghecampf: ”A țipat la Bebe!”

A început oficial și divorțul anului, iar la întâlnirea de la tribunal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost cutremur. Care ca orice seism, mai are și un val de replici.

Prima a aruncat mănușa Prodanca: a susținut că Reghecampf a fost mai mult decât rece cu copiii săi și că nici măcar nu și-a îmbrățișat copiii: „Toți copiii suferă și nu e normal ca după atât timp să vii și nici să nu pui mâna pe ei”!

Apoi a apărut și replica lui Reghecampf, în Fanatik. „Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute.

L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp.

Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a spus Reghecampf, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI: De ce să NU te compari NICIODATĂ cu ”fosta” sau ”fostul”

”Gest golănesc!”

Evident că după ce s-a umplut presa cu reacția lui Reghe, Anamaria a tunat și a fulgerat. ”A văzut o țară întreaga gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 minute cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților unde, eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo.

A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi nici un gest este cumplit.

Ceea ce vedeți dvs și noi azi, nu are legătură cu soțul meu și tatăl copiilor mei. Este cea mai urâtă variantă pe care putea Universul să o proiecteze. Există Evoluții pe orizontală și verticală. Ghiciți cum a evoluat Reghecampf! Nu poate mai mult!”, a spus Anamaria Prodan potrivit Antena Stars.

 

 

 

 

 

Comentarii: