LIFESTYLE

Alina Petre, analiză DURĂ a noii Prime Doamne a Franței: destul de ATIPICĂ pentru o franțuzoaică autentică

De-acum deja notorie relaţia scandaloasă transformată într-o căsnicie reuşită, a noului şi tânărului preşedinte al Franţei, putem comenta despre cum îşi va pune amprenta asupra deschişilor francezi (ca doar ei au inventat normalul “menage-a-trois”), Primă Doamnă a Franţei.

Nu o să comentez asupra fenomenului de pedofilie, pentru că la noi este interzisă prin lege, iar la ei este o normalitate. Şi, până la urmă, cine suntem noi să judecăm un aşa frumos sentiment? Dragostea n-are vârstă şi nici limite, după cum se poate observa…

Deformație profesională, ce mi-a atras însă atenția a fost stilului vestimentar și acesta destul de atipic pentru o franțuzoaică autentică.

Brigitte Macron nu abordează deloc stilul relaxat al compatrioatelor sale, dar nici stilul lady-to-be-like, optând mai mult pentru ținute care îi scot în evidență senzualitatea și care și-ar dori să o facă să pară mult mai tânară.

Personal, cred că există o limită a vârstei care impune purtatul rochiilor deasupra genunchilor sau al colaților din piele. De multe ori, aceste “trucuri” vestimentare ne aduc doar dezavantaje în momentul în care nu mai avem o piele netedă sau o musculatură fermă. Nu fac decât să accentueze vârsta!

Mai mult, excesul mersului la solar și-a pus foarte tare amprenta asupra texturii pielii, care este extrem de deshidratată. Iar acest lucru este pregnant, indiferent de machiajul abordat.

Și, totusi, ceea ce o salvează, în afară de hainele impecabile, alese cu precădere de la casele Vuitton și Dior, este atitudinea nonșalantă, relaxată și plină de încredere. Probabil că acesta este și punctul său forte, cel care a stat inclusiv ca pivot în spatele ascensiunii drăgălașului elev Emmanuel Macron.

De ce ne este greu să reținem NUMELE persoanelor cunoscute RECENT

Profesoara devenită soția elevului, viitoarea primă doamnă a Franței / GALERIE FOTO

Sunt sigură, însă, că se va găsi un consilier de imagine care să-i pună la punct o garderobă corespunzatoare pentru o Primă Doamnă. Cum ar trebui să existe și în România această funcție, atât de importantă pentru imaginea soției Președintelui unui stat de importanța Franței.

Comentarii: