LIFESTYLE

Anamaria Prodan a divorțat! Dar îi bate obrazul lui Reghecampf care s-a lepădat de fiicele vitrege la tribunal: `Pentru toți a murit!`

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt oficial divorțați. Instanța a decis că e gata cu căsnicia de 15 ani și a desfăcut-o. Mare lucru nu mai rămăsese, în condițiile în care s-a ajuns la bătaie în toată regulă pe stradă, și la acuzații grave de furt și infidelitate.

Dacă Reghe își vede de viață și și-a făcut deja o altă familie, pentru Prodanca nu e chiar atât de ușor, când privește în urmă la câte cărămizi a pus la cariera fostului soț.

”Venea toată lumea la mine… ”Tu ești nebună? L-ai pus pe bărbată-tu pe Magazinul Cocor?”… Se întrerupsese circulația, ca să-i arăt lui Laurențiu cât de mult îl vede lumea.”, povestește agentul de fotbaliști la podcastul ”Tare de tot”.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Și tot acolo spune Anamaria Prodan ce nu îi va putea ierta niciodată fostului soț. Faptul că în sala de judecată, Reghe și-ar fi renegat fiicele vitrege, pe care le-a crescut de când erau mici.

”Ce treabă să aibă, dacă el în plină sală de judecată a spus: ”Nu sunt ale mele!„ … Pentru toți a murit, cum să ai inimă să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat? Au deschis ochii pe tine. Și te-au susținut cu toată forța lor.  El e mort pentru noi. Și îngropat, și pomană de 7 ani…”, spune Prodanca.

 

 

 

Comentarii: