LIFESTYLE

Anamaria Prodan, furibundă! Reghecampf s-a lăudat că a învins-o și în dosarul de furt care s-a clasat: `Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină!`

Laurențiu Reghecampf își freacă mâinile de bucurie. Și pentru că a mai câștigat un război cu, de acum, fosta soție Anamaria Prodan, a lăsat să ”scape” presei informația că a scăpat de acuzațiile de furt. Adică dosarul penal în este acuzat că ar fi plecat de acasă cu două ceasuri de lux, de 157.000 de euro și 75.952, 50 euro, precum și mai multe bijuterii în valoare de peste 400.000 de euro, a fost clasat.

Și ca să fie treaba credibilă, nu pe surse, a apărut în cancan.ro și referatul respectivului dosar. “Pe cale de consecință, opinăm că nu sunt întrunite elementele constituitive ale infracțiunii de furt, întrucât sub aspectul laturii obiective nu a existat vreo acțiune de luare a vreunui bun mobil din posesia sau detenția persoanei vătămate, având în vedere că regimul comuniunii de bunuri presupune că posesia și detennția aparține în comun ambilor soți, iar sub aspectul laturii obiective nu a existat niciodată intenția însușirii pe nedrept a bunurilor menționate în plângere”, scrie în încheiere, confoRm cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Reacția Anamariei Prodan? „Nu mă interesează. Sunt la partidul pe care îl conduc, nu mai am timp de prostiile lui. Eu sunt Anamaria Prodan, avocații mei vorbesc în instanță. El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină.
Nici măcar nu știu când sunt termenele, avocații se ocupă de așa ceva. Cât despre bunuri, legea din România spune că ai jumătate din tot ceea ce se face în timpul căsniciei. E greu pentru astfel de oameni care nu au Dumnezeu să înțeleagă.

E greu pentru cei ce au făcut școala pe scări să înțeleagă că, în timpul căsniciei, tot ceea ce se agonisește se împarte jumate-jumate. Nici nu mai contează, să țină ceasurile și, la vremea potrivită, va înapoia copiilor lui jumătate din ceea ce a furat. Reghe a dovedit, de-a lungul timpului, că nu are minte.

E greu să înțelegi unele lucruri. Acum îl folosesc toți. Așa a fost el mereu. Dacă nu existam, azi nu auzeai de el, căci îl îngropau cei ce-l folosesc și se distrează pe seama lui. Este jenant că își pune furturile pe prima pagină. Când se vor liniști toate apele, familia mea va face o scrisoare oficială în care va explica toată situația, alături de avocații noștri. Cât despre bunurile comune, dobândite în timpul căsătoriei, l-aș pune să citească puțin. Așa spune legea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

 

 

 

 

Comentarii: