LIFESTYLE

Ilie Năstase vrea împăcare, Ioana îl lasă cu florile în mână! Bagă iar divorț?

Ioana Năstase a fost foc și pară pe Ilie zilele trecute. În presă s-a vorbit că ea ar fi dispărut și l-ar fi lăsat ”cu ochii-n soare” pe soț, pe care l-ar fi și ”făcut” de vreo câteva milioane de euro, iar Ioana a observat că Ilie a reacționat mult prea târziu.

Așa că a luat o mică distanță. De nervi sau, pur și simplu, că așa a dorit, Năstase a uitat prin ce a trecut în ultimii ani. S-a urcat la volan băut, a fost prins, amendat, lăsat pieton, iar Nasty și-a vărsat năduful pe o jurnalistă, pe care a înjurat-o și a jignit-o.

După ce  s-au mai calmat apele, fostul mare sportiv a încercat să-i reintre în grații soției. Și s-a prezentat la o întâlnire blindat cu flori. Însă Ioana n-a stat mult la discuții și l-a lăsat cu flori cu tot, conform Click. Să se fi decis să meargă cu divorțul până la capăt? Fiindcă a mai încercat de două ori.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

”Eu cred că Ilie cu asta se hrănește. Ar trebui să lucreze acolo, la circ, el fără circ nu poate să trăiască.”, spunea Ioana zilele trecute la Pro TV, la Măruță, acolo unde recunoștea și faptul că Ilie ar fi agresat-o. ”Dar ce, voi nu știți? Și nu doar o dată! El nu e așa cum îl vedeți în public, în momentul în care intră pe ușa casei, este un alt om.”, a dezvăluit soția fostului parlamentar.

”De când merg la biserică, m-am spovedit, m-am împărtășit văd anumite lucruri ciudate. foarte… E foarte rebel, foarte ascuns, plecări foarte dese.”, a mai povestit Ioana.

 

 

 

Comentarii: