LIFESTYLE

Dublă greșeală la Ilie Năstase care a fost prins din nou băut la volan și a înjurat iar o ziaristă! CTP, reacție virulentă: `Ar face un serviciu uriaș zisei Românii nemaionorând-o cu prezența!`

sursa: Facebook

Firul narațiunii este următorul: Ilie Năstase s-a urcat din nou la volan cu alcool la bord. Și a fost prins. Cu o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, zic tabloidele, așa că a rămas fără carnet și a fost amendat din nou.

Nasty s-a apărat că ar fi„băut două beri” și ar fi fost pândit, și s-a înfuriat: a spus că va pleca din România. Dar contactat de o jurnalistă de la Digi24, pe această temă, Năstase a avut un derapaj: „Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai, du-te dracu de proastă!”, i-a spus Năstase jurnalistei.

Au urmat apoi un val de reacții, iar printre cele mai dure a fost cea a lui Cristian Tudor Popescu. „I-am promis lui Ilie Năstase că n-o să scriu nimic, dacă se va întâmpla să sară fileul negru înaintea mea. În clipa de față însă, domnia sa e sănătos și voios. Prin urmare: Ilie Năstase acuză România că l-a turnat, deși el decât a băut… Și s-a suit la volan. Că așa l-a luat, din nou, Poliția.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

La întrebările cât se poate de civilizate ale unei jurnaliste, militarul Armatei Române răspunde: «Care român nu bea o bere, două, și pe urmă se urcă la volan? Toți prietenii mei fac așa…». Adică, generalul Năstase îi califică pe toți românii drept un popor de infractori și, ca supliment, își toarnă prietenii în direct.

Când jurnalista îl întreabă, logic, dacă afirmă că toți prietenii săi conduc sub influența alcoolului, Ilie Năstase reacționează făcând-o «proastă» și «idioată». Și anunță, denunță, amenință că se cară din țară.

În caz că s-ar ține de cuvânt, mă întreb dacă beneficiile de imagine aduse României de campionul Ilie Năstase n-ar fi depășite de serviciul uriaș pe care l-ar face zisei Românii nemaionorând-o cu prezența”, a fost mesajul postat de CTP pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: