LIFESTYLE

Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au pregătit deja divorțul, partajul e aranjat! `Pleacă fiecare cu ce a venit`

Milionarul Cristi Borcea și modelul Valentina Pelinel au fost făcuți unul pentru celălalt, spun amândoi. Iar primul care a înțeles a fost afaceristul.

Care chiar dacă Pelinel era femeie măritată, iar el era însurat cu prima soție, Mihaela, Borcea n-a făcut un secret că a vânat-o pe actuala lui soție. Borcea a divorțat, s-a însurat cu Alina, dar tot la Valentina, măritată cu deputatul Cristian Boureanu, se gândea.

A cucerit-o, dar a intrat în închisoare și atunci au decis. Amâdoi au divorțat, s-au luat și au făcut deja 3 copii. Dar atunci când au pornit pe același drum, Borcea și Pelinel au pus totul la punct.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.
Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

 

 

 

 

 

Comentarii: