LIFESTYLE

Trucurile de frumusețe ale Valentinei Pelinel! Cum se menține la 41 de ani soția lui Cristi Borcea, arată demențial

Valentina Pelinel a fost model renumit la vremea ei. A defilat pe podium la New York, a împărțit vestiarul cu faimoase manechine precum Naomi Campbel și a avut tot timpul o siluetă impecabilă.

La 41 de ani însă și cu trei copii la activ, e mai greu să ții ștacheta sus, însă soția lui Cristi Borcea reușește al naibii de bine. Când vine vorba să scape de balast, nu ezită. Recent, Pelinel a reușit să dea jos de 4 kilograme și să-și regleze alimentația, ca să aibă grijă și de pielea ei.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

„Le-am trimis la plimbare, nu că le-am ținut sub control, kilogramele. Erau 3-4 kilogramele cu care mă luptam de câțiva ani. Eu fac sport aproape în fiecare zi, dar problema intervenea la alimentație și atunci, mi-am propus să ajung la silueta mea de model. Și mi-a ieșit până la urmă.

Am grijă în general. Îmi place să folosesc foarte mult produse. Sunt adepta încercării produselor noi. Îmi place să aflu informații, să fiu prima care știe despre toate. Acasă folosim foarte multe fiole, seruri de la branduri cunoscute și foarte multe măscuțe.

Uneori se vede pe fața mea dacă am mâncat ceva ce nu trebuia. Bine, se vede și pe corp în timp, dar aici să zici că am ținut în frâu în ultima vreme. Din păcate, pe fața noastră se vede tot, tot ce simțim, tot ce mâncăm, tot stresul. Fața ne dă de gol, n-ai ce să ascunzi”, a spus Pelinel, conform antenastars.ro.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: