HOROSCOP

HOROSCOP 20 noiembrie 2022

Berbec Crezi că tu știi ce e mai bine pentru tine? S-ar putea, din acest motiv, să ai parte de un mic conflict cu o persoană apropiată în legătură cu sănătatea și starea ta de bine. Deși e posibil să ai dreptate, încearcă să asculți și părerile celorlalți, iar totul se va rezolva în scurt timp. La locul de muncă ești apreciat pentru eforturile depuse și se anunță recompense importante.

Taur
Cu toate că ești un spirit practic și pragmatic, vei fi mai nostalgic și visător. Contextul astral este favorabil ameliorării și consolidării relației cu familia și prietenii. Valorifică această atitudine contemplativă și intuitivă și stabilește țeluri noi. Orice plan începe cu o viziune bună asupra perspectivelor conexe!

Gemeni
E posibil să fii puțin tensionat și impulsiv în relația cu familia sau cu partenerul de viață. Privește lucrurile cu mult calm și obiectivitate, iar diferențele de opinii se vor rezolva. E posibil ca prietenii să îți propună o escapadă pentru weekendul următor. Acceptă! Te vei relaxa și te vei întoarce plin de energie!

Rac
Nu reușești să deții controlul asupra evoluției lucrurilor, iar acest lucru poate deveni destul de frustrant. Este indicat să îți canalizezi toată energia și toate resursele spre a îți contura, pe cât posibil, dorințele și oportunitățile. Dacă nu reușești să faci acest lucru pe cont propriu, ai putea cere ajutorul celor dragi, prietenilor apropiați sau persoanei iubite.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Leu
Este posibil să fii implicat într-o situație conflictuală cu un coleg de serviciu. Susține-ți părerea cu încredere și sinceritate, iar șefii vor fi de partea ta și te vor aprecia. Relația cu partenerul de viață se ameliorează și nu este exclus să îți pregătească o surpriză plăcută. S-ar putea ca un prieten să aibă nevoie de ajutorul tău.

Fecioară
Simți de câteva zile că partenerul de viață are ceva să îți spună? Este momentul să purtați o discuție lungă și să clarificați toate diferențele de opinii. E posibil ca totul să se încheie cu o propunere sau o surpriză neașteptată. Dacă ești singur, conversația cu un prieten mai vechi îți va deschide ochii în privința adevăratelor intenții ale acestuia.

Balanță
Te simți obosit sau lipsit de energie? Poate ar fi cazul să faci niște modificări în obiceiurile alimentare, să faci câteva exerciții zilnic sau să reîncepi să practici sportul preferat. Ai un hobby căruia ți-ar plăcea să ii dedici mai mult timp? Acum e momentul potrivit; ai nevoie de timp pentru propria persoană!

Scorpion
La locul de muncă te remarci prin bune abilități de comunicare și convingere, reușind să stabilești un parteneriat de succes. Este posibil să te bucuri chiar de o avansare în funcție sau de o nouă ofertă de muncă. Partenerul de viață îți reproșează că petreceți puțin timp împreună. Planifică o călătorie sau pregătește o cină specială în doi!

CITEȘTE ȘI: Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Săgetător
Ar putea apărea situații în care să te simți depășit și în care să ai nevoie de ajutor. Nu ezita să îl ceri persoanelor apropiate. În orice caz, munca îți va fi răsplătită din plin, fiind vorba de recompense financiare substanțiale. Ideal este să faci economii, căci pot apărea cheltuieli neprevăzute.

Capricorn
Birocrația și cheltuielile îți dau mari bătăi de cap, dar reușești să le faci față cu brio, fapt ce îți confirmă că ești o persoană responsabilă și descurcăreață. Te bucuri din plin de sprijinul persoanei iubite și te poți baza pe ajutorul necondiționat al acesteia. Învață, în acest fel, să colaborezi mai bine și să fii mai tolerant!

Vărsător
Fie că este vorba de mici excursii, de ieșiri în oraș sau chiar de proiecte mai ample, grupul de prieteni din care faci parte este foarte sudat. Reușești să comunici foarte bine cu cei apropiați și te simți în largul tău în compania acestora. Se pare că micile impedimente cu care te-ai tot confruntat au fost depășite cu succes.

Pești
Se recomandă să iei lucrurile treptat și să îți faci o scurtă analiză a aptitudinilor profesionale. De asemenea, este indicat să aștepți până ce îți definitivezi o imagine clară asupra dorințelor și nevoilor personale. Ai nevoie de comunicare și nu ar fi rău dacă ai începe cu partenerul de viață, căci te-ar putea ajuta să te decizi asupra planurilor de viitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: