HOROSCOP

Prodanca a dat chef după ce Reghecampf a anunțat că s-a pronunțat divorțul: `Vom face apel, n-a plătit până acum niciun ban din pensia alimentară!`

Anamaria Prodan a făcut mare petrecere de… divorț în weekend după ce Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul oficial că s-a încheiat oficial totul. N-a dat el detalii, în schimb au fost anunțate în presă: judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă.

De asemenea, instanța a stabilit ca Laurențiu Reghecampf să-i plătească, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, respectiv 1600 euro. Anamaria Prodan n-a înțeles cum de informația a ajuns în presă, dar nu și la avocații ei.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

„E interesant cum Reghecampf a anunțat, încă de sămbătă, o decizie a instanței Buftea, cu dosar aflat la secret. O decizie care sâmbătă, practic, nu se pronunțase și de care nimeni nu știa nimic. Avocatul meu nu a primit, oficia,l nimic până la ora asta!”, a reacționat Anamaria Prodan, pentru Click!

„Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară. Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi.

Judecătoria Buftea nu a decis, încă, nimic oficial! Orice decizie va lua instanța, dacă e spre binele clientei mele va fi ok, dacă nu, vom face apel. Avem încă două căi de apel!”, a completat avocatul Prodancăi.

 

 

 

 

Comentarii: