LIFESTYLE

Reghecampf și Prodanca au divorțat, Bebeto a reacționat dur! Apoi a șters postarea de pe Instagram

Gata! Telenovela s-a încheiat. Instanţa i-a divorțat pe Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan din culpă comună, iar suma lunară pe careReghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro.

Anamaria Prodan cerea 7.000 de euro. Mai mult, impresara e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului. Deciziile nu sunt definitive şi pot fi atacate cu apel.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Prodanca n-a reacționat. A făcut-o în schimb fiul lor, Bebeto. „Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun „looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos.

Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încer, dar sigur! We are the best!„, a scris Bebeto, pe Instagram. Ulterior, a șters însă mesajul.

 

 

 

 

Comentarii: