LIFESTYLE

Ilie Năstase, și fără carnet, și fără nevastă! Ioana a luat o pauză de la căsnicie după ultimele scandaluri: `O vreme voi sta mai departe!`

Ilie Năstase a dat din nou de belea, după ce s-a urcat băut la volan. Și a fost prins iar polițiști care l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ce a urmat? Fostul sportiv a reușit să enerveze pe toată lumea după ce a înjurat o jurnalistă Digi Sport și a anunțat că pleacă din țară.
Soția lui Ilie, Ioana, cu care intrase într-un clinci chiar înainte să calce din nou pe bec, habar n-avea ce a pățit soțul ei.

„Nu am știut nimic despre cele întâmplate joi noapte. M-a sunat ulterior fratele meu să-mi spună, după ce a citit și el în presă. Știți că e o perioadă mai specială între mine și Ilie.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Îmi pare sincer rău că s-a întâmplat asta! Nu e normal, fiindcă a mai trecut prin asta. Dar se poate întâmpla oricui! Am fost șoferul lui Ilie cred că vreo trei ani. Mergeam oriunde avea nevoie. Și soțul meu are o agendă bogată. Adică parcurgeam zilnic, când era cazul și 500 sau chiar 600 de kilometri.

O data îmi amintesc că mi-a venit rău, fiind la volan. Norocul nostru a fost că în mașină cu noi se afla și mama mea, că altfel nu știu cum ne descurcam. Ilie va merge de acum înainte cu șofer personal. Dacă nu mă înșel angajase pe cineva de puțină vreme. Iar de acum înțeleg că e obligat să apeleze la varianta asta!„, a declarat Ioana Năstase, conform playtech.ro.

Deocamdată, cea de-a cincea doamnă Năstase nu s-a hotărât dacă va băga iar divorț, cum a mai făcut de două ori, în cinci ani de mariaj.
„Pentru o vreme voi mai sta un pic deoparte. Am și eu familia mea, un fiu și o mamă. Așa că voi aștepta să se mai liniștească lucrurile. Apoi, vom vedea!„, a mai spus Ioana, conform sursei citate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: