HOROSCOP

HOROSCOP 21 noiembrie 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Există un aspect conflictual care te poate face nesigur cu privire la modul în care trebuie să procedezi. Vrei să planifici lucrurile și să te menții echilibrat astfel încât să poți funcționa la capacitate maximă, în această perioadă. Pe de altă parte, este posibil ca ceva să te distragă. Aceasta este inima ta. Ascult-o. Găsește un compromis între cele două energii.

Taur
Fă-ți treburile devreme, ca să ai timp să te și distrezi în zilele care vor urma. Planifică o escapadă romantică cu cineva drag. Lasă-ți imaginația să te ducă într-un nou domeniu al plăcerii. Aceasta este o perioadă minunată pentru a-ți explora latura artistică și a începe să realizezi din ideile care te frământă.

Gemeni
A venit momentul ca să le spui oamenilor exact ce simți. Emoțiile tale sunt mai stabile decât de obicei, așa că deschide-te și vorbește din inimă. Ascultă. Ceea ce înveți va fi valoros pentru viitor, așa că fii atent. Fii cu ochii pe realitate, dar lasă-ți inima să exploreze toate posibilitățile. Urmează-ți emoțiile și ai încredere în instinctele tale. Vei câștiga foarte mult.

Rac
Ți se pare că nimic nu se potrivește? Încerci să fii cineva care nu ești? Dacă lucrurile nu par să funcționeze, nu agrava problema. Este mai bine să aștepți un moment în care te simți mai încrezător în ceea ce ești și încotro mergi. Între timp, bea un ceai și relaxează-te. Eliberarea stresului te poate ajuta să te concentrezi pe alte lucruri.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Bucură-te. Ai multe lucruri pentru care să fii recunoscător, așa că mulțumește. Mândrește-te cu tot ce ai realizat până acum și împărtășește bucuria cu ceilalți. Renunță la control și realzează-te. Ai muncit din greu pentru un motiv – să te bucuri de viață. Dacă nu o faci acum, atunci când? Petrece-ți mai mult timp cu cei dragi.

Fecioară
Poate fi una dintre acele perioade în care nu știi pe ce cale să te întorci. Din anumite motive, pur și simplu nu poți lua o decizie. Oprește-te și odihnește-te. Plimbă-te puțin. Așteaptă până când vei vedea lucrurile mult mai clar, înainte de a face următoarea mișcare majoră.

Balanță
Romantismul îți iese în cale, atâta timp cât iei lucrurile exact așa cum vin. Ai grijă de sarcini, fii responsabil și nu neglija termenele la serviciu, dar fii atent și la emoțiile tale. Ai încredere în instinctele tale și lasă-ți inima să preia controlul. Fii realist cu privire la relațiile tale cu ceilalți.

Scorpion
Emoțiile tale pot fi rezervate. Ia o pauză de la muncă și, pur și simplu, întinde-te pe jos. Acesta este un moment bun să primești ceea ce ți se oferă. Nu face mișcări bruște. Lasă doar energia acestor zile să te ducă acolo unde vrea. Cu cât te poți apropia de natura ta interioară, cu atât vei ajunge mai aproape de un partener romantic sau de un membru al familiei.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Săgetător
Problemele de familie joacă un rol important în următoarea săptămână. Vorbește din inimă și spune-le rudelor tale cât de mult înseamnă pentru tine. S-ar putea să fii mai rezervat. Nu simți că trebuie să faci pași mari chiar acum. Este mai mult un moment în care te poți bucura de ceea ce ai făcut până acum. Culege recompensele muncii tale.

Capricorn
Ești indecis cu privire la o persoană dragă. Ceva te poate îndemna să acționezi, dar tu nu vrei. Există un următor pas important pe care trebuie să-l faci acum. Gândește-te cu atenție la situație înainte de a face o mișcare. De fapt, ar trebui să aduni informații cu privire la această problemă. Se pare că ar trebui să aștepți puțin înainte de a face efectiv ceva în legătură cu asta.

Vărsător
Emoțiile tale sunt stabile, lăsându-ți inima să zboare. Acum ar putea fi un moment bun pentru a face planuri cu un partener romantic. Consolidează-ți relația și confirmați-vă angajamentul unul față de celălalt. Dacă ești singur, atunci pune-ți în mișcare un plan care te va aduce cu un pas mai aproape de cea mai mare fantezie a ta.

Pești
Există un sentiment conservator, care îți cere să devii serios și să ai grijă de afaceri. Este posibil să nu fie o idee atât de proastă. Această atitudine rezervată te poate ajuta să intri într-o relație mai profundă cu cineva special. Lasă-ți creativitatea să se manifeste și încearcă să asculți mai mult decât să vorbești. Fă ca visele tale să devină realitate.

 

 

 

Comentarii: