LIFESTYLE

Motivul pentru care Anamaria Prodan a vrut să-i păstreze numele lui Reghecampf după divorț: `Când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport!`

sursa: viva.ro

Magistrații au decis: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai sunt soț și soție din culpă comună, nu cum voia vedeta. Și nici pensia alimentară a lui Bebeto nu este chiar atât de consistentă, raportată la salariul cu care s-ar fi lăudat Reghe. Însă ceva a obținut și Prodanca, din tot ceea ce a cerut. Să păstreze numele soțului după divorț.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta. Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

De fapt, motivul real a fost explicat la un moment dat de Anamaria. Că in America, de exemplu, ea fiind și cetățean american, e foarte complicată procedura cu schimbarea numelui, iar ea a vrut să evite durerile de cap o vreme.

 

 

 

 

 

Comentarii: