LIFESTYLE

Petrece cu lăutari, dar a suferit mult după ce a fost părăsită! Prodanca a plâns din cauza lui Reghe, e dată de gol chiar din casă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio după 15 ani de mariaj într-un fel în care nimeni nu se aștepta. Șocul inițial, anunțul lui Reghe că el bagă divorț imediat ce își reînnoiseră jurămintele în biserică, a fost urmat de altele. Dezvăluiri, relații paralele, acuzații reciproce de infidelitate, tot ceea ce fusese ascuns sub preș a ieșit la iveală.

Totul a culminat cu o bătaie în stradă, soldată cu ordine de protecție. Și în ciuda faptului că a încercat să afișeze mai tot timpul mina de femeie-bărbat, Anamaria Prodan a suferit mult, mai ales după ce Reghe și-a prezentat lumii o nouă familie.

Pe Prodanca a dat-o de gol fiica ei, Sarah Dumitrescu, în emisiunea „Fiță cu Adiță”. „Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă.
S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta.

Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. (…)Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul”, a spus fiica din primul mariaj al Anamariei.

„Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat”, a mai spus aceasta”, a precizat Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive,

 

 

 

 

Comentarii: