LIFESTYLE

Ce nu mai reușește să facă Andreea Bălan după divorțul de George Burcea? Confesiune dureroasă a cântăreței: `Nu este așa ușor!`

După ce au pus punct căsniciei lor, cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea și-au văzut fiecare de viața lui. În sensul în care, pe lângă scandalul lor în jurul împărțirii custodiei celor două fetițe, au mers mai departe.

George Burcea și-a găsit refăcut viața lângă Viviana Sposub, o tânără aspirantă la statutul de vedetă TV. Iar Andreea Bălan a încercat o relație cu Tiberiu Argint, însă povestea ei n-a mers. Și nici nu își va găsi o pereche, la fel de repede precum fostul soț, este convinsă cântăreața. De ce?

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie cu copii își reface mai greu viața, decât tatăl. Pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu copiii ăia… Ca tu să-ți faci o altă relație, e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu tot, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

E un bagaj mare, pe care numai un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și, evident, durează acest proces… Nu este așa ușor. Tatăl, care o fi, nu vorbim de tatăl (n.r. George Burcea). În general, tații pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două, trei și își refac viața mai ușor.

Se cuplează, se mută cu persoana respectivă, iar copiii vin în vizită. Dar la mame e altceva, e mai greu. Și am decis să nu mai expun încercările mele, presei, că după aceea se spune că am fost cu ăla și n-a mers…”, a spus Andreea Bălan, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: