featured LIFESTYLE

Andreea Bălan vrea custodie exclusivă pentru cele două fete! Burcea ar fi venit băut ca să le ia la el: `Nu e prima dată, le traumatizează spunându-le lucruri urâte!`

După 5 ani de relație și câteva luni de căsnicie, Andreea Bălan și George Burcea anunțau în 2020 că se despart. Au făcut-o cu scandal, dar chiar și așa, după doi ani, instanța i-a declarat divorțați oficial. Doar că având două fete, cântăreața și actorul n-au încotro și trebuie să mențină o legătură.

Și au multe scandaluri la activ pe această temă. Ultimul a fost expus pe rețelele sociale de Andreea Bălan. ,,Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama de nenumărate ori) și a început să țipe, repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine)”, a scris artista, pe Instagram.
Andreea Bălan a mai spus că va lupta pentru custodie exclusivă, întrucât tot ce își dorește binele Ellei și al Clarei.

„Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a mai spus Andreea Bălan, pe contul ei personal de socializare.

 

 

 

Comentarii: