featured LIFESTYLE

Incredibil cum poate să arate, nimeni nu crede că celebra Vera Wang are 73 de ani! Designerul arată de 25, care e secretul?

Vera Wang este un nume extrem de popular în lumea fashion. Creatoarea americană cu origini asiatice e celebră grație rochiilor sale de mireasă, de lux, evident, creații unice, deosebite.

Vera Wang a fost mai întâi cel mai tânăr editor de modă din istoria revistei Vogue, la vârsta de 23 de ani. În 1985 a devenit director de design al casei Ralph Laurent, ca după doi ani să-și lanseze propria companie de fashion. Și ca orice designer care se respectă, creatoarea și-a pus semnătura și pe un parfum, primul fiind Vera Wang for women, apărut în 2002.

Însă Vera Wang este celebră și pentru look-ul fabulos pe care-l afișează. Practic timpul a încremenit pentru ea. La 73 de ani e impecabilă, iar după ultimele imagini postate, fanii i-au transmis că arată ca la 25 de ani, scrie sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Pare să fi inventat elixirul-minune. Sau să se fi desenat pe ea însăși. Însă Vera a povestit care e de fapt secretul ei. Este atentă la alimentație, a exclus total sucurile acidulate și face mult sport.

Regimul de la care nu se abate are baza în alimente precum orezul, și e mare consumatoare de legume la grătar și pește, dar adoră salata de anghinare. ”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, spunea Vera Wang, citată de The List.

Vera Wang continuă și la această vârstă să facă sport, însă nu e de mirare, pentru că este o fostă patinatoare de performanță. Vera și-a dorit să devină o patinatoare cunoscută, dar după ce nu a prins lotul olimpic al Statelor Unite a decis să renunțe la sportul de performanță.

 

 

 

 

Comentarii: