featured HOROSCOP

HOROSCOP 20 septembrie 2022

Berbec Un telefon s-ar putea să-ți dea ziua peste cap. Nu este tocmai mesajul la care sperai, dar nu-ți pierde speranța. Lucrurile se vor rezolva cu răbdare. Cineva a interpretat greșit ceva ce ai spus.

Taur
Trebuie să te folosești de logică pentru a rezolva diversele probleme de peste zi. Nu te lăsa pradă emoțiilor. Simți multă presiune la locul de muncă și îți este greu să te concentrezi.

Gemeni
Lucrezi destul de împrăștiat. Adună-ți gândurile, notează tot ce e important, în telefon, într-o agendă, important este să găsești o soluție pentru a trece peste această zi.

Rac
Se pare că reușești să recuperezi o datorie mai veche și te gândești să investești acești bani. Caută idei în rândurile celor care au deja această experiență și te pot ghida.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Leu
Simți nevoia unei pauze, a unui concediu departe de agitația orașului. Vrei să petreci mai mult timp cu familia și te gândești deja cum vă puteți sincroniza pentru o ieșire, o escapadă.

Fecioară
Vrei să ajuți, dar nu știi cum poți să intervii. Cel mai indicat ar fi să vorbești deschis cu persoana respectivă, să întrebi punctual ce nevoi are, cum o poți sprijini.

Balanță
Nu trebuie să te concentrezi doar pe ajutorul acordat altor persoane. Ar fi bine să nu uiţi că propria persoană este la fel de importantă. Pe plan profesional lucrurile par să meargă mai bine.

Scorpion
Ies la iveală unele dintre emoțiile negative din trecut. Este important să faci diferenţa între ceea ce contează cu adevărat şi ce nu. Sănătatea este un alt capitol la care este bine să fii atent.

CITEȘTE ȘI: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Săgetător
S-ar putea să nu pară atât de important, dar uneori lipsa de claritate poate duce la sentimente ce te pot afecta în viitor. Dacă cineva interpretează greșit ceea ce spui, mai bine clarifică la timp.

Capricorn
Fă-ți timp să asculți și să fii atent şi la ceea ce îți spune cineva apropiat, oricât de banal ar putea să pară la început. Dacă pierzi câteva minute acum, ai putea evita o ruptură serioasă pe viitor.

Vărsător
Cei care sunt singuri nu trebuie să confunde prietenia cu dorinţa de a duce lucrurile la un alt nivel. Aceasta este o situație dificilă, dar trebuie să ocolești situaţiile în care o persoană ar putea fi rănită.

Pești
O veste importantă ar putea să apară pe seară de la cineva drag. Ai în plan să te relaxezi cu un film bun sau cu o ieşire în oraş. Încă nu ştii dacă ai chef să socializezi prea mult sau nu.

 

 

Comentarii: