LIFESTYLE

Andreea Bălan, despre lupta cu depresia: `Fericirea nu a venit, că eu le căutam în exterior`!

A trecut printr-un divorț urât, printr-o stop cardiac imediat ce a născut-o pe fiica ei cea mică, dar pentru cântăreața Andreea Bălan au mai existat și alte momente teribil de dificile în viața ei.

Depresia, boala secolului, a lovit-o pe artistă când era pe culmile succesului. ”Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, începusem să câștig și financiar, începusem să câștig bine, avea o carieră stabilă deja, scosesem albume piese.

Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani la aveam, dar fericirea nu a venit, că eu le căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Atunci a început lucrul cu mine”, a spus Andreea Bălan pe YouTube, la podcastul #GandesteDiferit​​​ 35.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Andreea a mărturisit și că încă mai merge la terapie. De altfel, a povestit și în urmă cu câțiva ani cu ce anume s-a confruntat. “Acum câțiva ani, am avut sindromul burnout. La noi, sindromul burnout şi depresia sunt… Pur şi simplu, nu mai reuşeşti să faci faţă. Am citit cărţi despre asta, am încercat să dorm mai mult.

Conştientizarea este primul pas, pentru că îți dai seama că eşti într-o situaţie de genul acesta şi trebuie să o repari. Mulţi nu conştientizează. Şi cei din jur trebuie să vadă. Ştiu să fac faţă, pentru că sunt de la 12 ani în această industrie. Eu n-am avut nicio pauză în 20 de ani… Dacă n-aş avea treabă, ar fi trist.

Sunt obişnuită să am foarte multe concerte. E normal ca, la un moment dat, să se adune, dar ştiu să fac faţă, m-am obişnuit”, a recunoscut Andreea Bălan pentru Viva!.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: