LIFESTYLE

Iulia Vântur îl ridică în slăvi pe Salman Khan! Starul de la Bollywood îi este și iubit, și manager

S-a scris că s-ar fi despărțit, s-a scris că s-ar căsători sau că au o relație mai neobișnuită. Însă departe de România, Iuliei Vântur îi merge bine cu Salman Khan. De altfel, fosta prezentatoare nu dă detalii despre povestea lor de iubire, dar recunoaște că a devenit vedetă și cântăreață în India datorită lui.

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat.

Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial.

Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, mărturisește Iulia Vântur într-un interviu pentru revista VIVA!, numărul din august.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Frumoasa româncă crede orbește în sfaturile primite de la partenerul de viață și în expertiza celui care-i este și manager.
”Nimeni nu rezistă atâtea generații într-un domeniu decât dacă e excepțional. Nu am cunoscut un om mai muncitor, mai implicat în ceea ce face. Pentru el, filmul, munca reprezintă viața în sine, de la cel mai mic detaliu până la ultimul.

Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou. Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului. Competiția cu tine însuți/însăți în fiecare zi, nu cu alții! E ușor să cădem în starea caldă în care ne complacem… las că merge și așa!”, povestește Iulia pentru VIVA!.

 

 

 

 

 

Comentarii: