HOROSCOP

HOROSCOP 9 august 2022

Berbec Comunicarea greșită cu cineva de la distanță poate duce la supărări. Cel mai bine este să nu fii atras într-o ceartă. Încearcă să îndrepți lucrurile. Traficul va fi intens și străzile blocate, așa că mai bine plimbă-te pe jos. Îți va limpezi mintea și vei ajunge mai repede unde dorești.

Taur
Talentele tale de psiholog ar putea fi puse la lucru astăzi, când apar neînțelegeri. Folosește-ți intuiția pentru a găsi cea mai bună modalitate de a dezamorsa situația. Finanțele ar putea provoca unele îngrijorări în acest moment, dar simțul banilor ar trebui să îndrepte lucrurile.

Gemeni
Cineva care te interesează pare să fie preocupat de altcineva. Acest lucru te face nesigur și gelos. Nu te agita prea tare. S-ar putea să nu fie totul așa cum pare. Încearcă să discerni faptele. Invitațiile de a face mai multe lucruri în același timp te pot obliga să faci o alegere incomodă.

Rac
Cineva are secrete și această situație te afectează. Încearcă să convingi persoana respectivă să se deschidă în fața ta fără să o presezi. Sarcinile neterminate te-ar putea înnebuni. S-ar putea să încerci să treci prin ele, ceea ce îți poate provoca prea mult stres. Rezolvă ce poți și restul lasă-le. Relaxează-te cu un film în seara asta.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Circumstanțele dincolo de controlul tău te-ar putea împiedica participarea la un eveniment. Acest lucru îți va provoca o oarecare dezamăgire. Cel mai bine este să găsești altceva de făcut. Este posibil ca propriul tău proiect să aibă nevoie de puțină atenție.

Fecioară
Primești o vizită astăzi. Poate că vrea sfaturi cu privire la unele probleme dar ar putea să aducă și informații, posibil implicând noi studii științifice sau metafizice pe care le găsești fascinante. Aceste informații ar putea declanșa propriile tale perspective. Notează-ți ideile.

Balanță
Unele planuri importante, care implică poate o vacanță sau educație, ar putea fi blocate temporar de circumstanțe care nu pot fi controlate de tine. Acest lucru te poate supăra. S-ar putea să fii tentat să-ți elimini frustrările asupra celorlalți. Ar fi mai productiv.

Scorpion
O scrisoare ar putea sosi astăzi aducând vești supărătoare despre bani. Prima ta reacție ar putea fi să învinuiești, pe tine sau pe altcineva, dar circumstanțele sunt probabil dincolo de controlul oricui. Înainte ca cineva să devină prea supărat, cel mai bine este să investighezi.

CITEȘTE ȘI: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Gelozia și-ar putea ridica capul urât astăzi. Acest lucru ar putea implica o relație romantică. Gelozia este adesea nefondată, așa că evit-o comunicând. Acesta este momentul să faci efortul de a transforma un dezavantaj într-un avantaj. Emoțiile puternice pot funcționa pentru tine în anumite circumstanțe. O reconciliere pasională este mai bună decât o înstrăinare furioasă.

Capricorn
Tensiunea nervoasă ți-ar putea provoca o stare de rău temporară care îți menține energia foarte scăzută astăzi. Dar există sarcini care trebuie făcute, așa că probabil vei încerca să le faci în pofida felului în care te simți. Încearcă să nu te suprasoliciți.

Vărsător
Un grup din care faci parte poate fi rupt temporar de certuri. Cel mai bine este să stai în afara lor. Un prieten ar putea avea probleme și să vină la tine pentru sfaturi și ajutor. Nu te lăsa prea frustrat de slăbiciunea lui. Aceasta ar putea fi o zi frustrantă pentru tine.

Pești
Schimbările care au loc în casa ta ar putea provoca o frustrare temporară, nervi încordați din partea membrilor familiei. Poate că vă mutați sau reamenajați sau încercați să faceți o curățare amănunțită și vă împiedicați unii de alții. Încercați doar să finalizați treaba cât mai repede.

 

 

 

 

Comentarii: