LIFESTYLE

Anamaria Prodan va face, în sfârșit, anunțul! Ce se întâmplă cu Reghe, după pozele cu amanta

Ei bine, legenda spune că, după ce Anamaria Prodan și-a făcut în fel și chip rivala pe rețelele de socializare, prin ziarele-prietene, cealaltă femeie din viața lui Laurențiu Reghecampf a contraatacat, susținută de încă soțul Anei.

Și nu s-a limitat în a-și regiza o întâlnire cu paparazzi cărora le-a zâmbit, aranjată și scoasă ca din cutie, și fix în fața cărora și-a mângâiat presupusa burtă de gravidă, care la câteva săptămâni cu greu se poate ghici. Nu, Corina Caciuc, amanta lui Reghecampf, a făcut pressing ca în spațiul public să apară și primele poze împreună.

Așa se face ca, pentru a-i pune capac Prodancei, Reghe cu mânuța lui ar fi trimis poze diferite la mai multe publicații în același timp. Se poate verifica veridicitatea prin faptul că toate, de la o margine, și-au anunțat super-exclusivitatea! Care… nu era.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

”Vom anunța decizia familiei!”

În fața unor asemenea acțiuni, Anamaria Prodan n-a rămas fără replică. Desigur, pe rețelele de socializare. A urcat pe Instagram o poză pe care scria: ”Gesturile ieftine te costă scump!”.

În plus, ”soarele” ei a devenit brusc om simplu, odată ieșite la iveală dovezile amantlâcului. Pe lângă mesajul cu tâlc, Anamaria Prodan a făcut și un anunț! „Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf!”, a scris Prodanca, pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

Comentarii: