LIFESTYLE

Cum se protejează Regina Elisabeta a II-a ca să nu fie otrăvită! Ce hibă are însă protocolul regal

instagram

Încă de când lumea, pumnalul și otrava au fost folosite, conform istoriei romanțate, la curțile regale. Desigur, în scopul în care vă imaginați și dumneavoastră. Și chiar dacă lumea a evoluat, asta nu înseamnă că pericolul nu mai există.

Cum a rezistat așadar cel mai longeviv suveran al Planetei? Mai ales că, celebră pentru recepțiile fastuoase de la Palatul Buckingham, Regina Elisabeta a II-a participă şi la cine oficiale în întreaga lume.

Iar riscul de a fi otrăvită este mare. Ce truc ingenios au inventat supușii Reginei ca să o protejeze? Personalul Palatului monitorizează în permanenţă mesele care sunt servite la Palatul Buckingham.

Un documentar numit „Secretele bucătăriei regale”, a dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a nu a primit niciodată un anumit platou. „După ce totul este aranjat, se alege la întâmplare una dintre farfurii pentru a fi servită Majestăţii Sale. Deci, dacă cineva ar vrea să-l otrăvească pe monarh, ar trebui să otrăvească toată mâncarea de pe platou şi pe toţi invitaţii” a explicat comentatorul regal Emily Andrews. Cu toate că se alege exact felul pe care se ştie că îl vrea Regina, Majestatea sa Regală poate alege orice doreşte de pe platou.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialiști

Regina și dieta

Bucătarul regal Darren McGrady a povestit și cum este protocolul zilnic al suveranei britanice. „Bucătarul face meniuri pe trei zile şi asta oferă suficient timp pentru a obţine toate produsele şi a le pregăti. Când meniul ajunge la Regină, ea taie felurile de mâncare pe care nu le doreşte.

Dacă va ieşi să ia cina, va tăia întreaga pagină, iar dacă vine un musafir, va pune doi sau trei, aşa că ştim că se distrează”, a precizat McGrady.

În ceea ce privește preferințele și stilul de viață adoptat, Regina este foarte atentă la ce mănâncă. Și evită anumite ingrediente. Usturoiul este interzis şi există o anumită cantitate de ceapă pe care o poate folosi.

De asemenea, îi place să ia mese simple, dar îşi permite să se răsfeţe din când în când, însă e foarte strictă cu dieta. Una care-i permite să fie cel mai longeviv monarh, la acest moment.

 

 

Comentarii: