FRUMUSETE LIFESTYLE

Anca Țurcașiu parcă a oprit trecerea timpului! Cum, care e secretul ei?

tabu.ro

La 52 de ani, Anca Țurcașiu e impecabilă. Arată mai bine ca în tinerețe și întoarce privirile tuturor, oriunde merge. Îndrăgita artistă a dezvăluit un mic secret, ce anume face special ca să se prezinte așa cum este acum. Anca Țurcașiu a renunțat să mai cumpere apă de la magazin și consumă de ceva timp o apă specială, alcalină, considerată cea mai bună din lume, de care este foarte mulțumită.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.

Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a spus Anca Turcașiu pentru Click.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

Nu puțini au fost cei care au întrebat dacă vedeta are intervenții estetice. Dar Anca spune că nu a apelat la îmbunătățiri. De peste 20 de ani este vegetariană.

„E un stil de viață, , nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit.

M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

 

 

 

 

 

Comentarii: