LIFESTYLE

Voleibalista care semnează cu un club și în funcție de cățel

Naționala României a terminat pe primul loc Grupa C a Golden League, înaintea Ucrainei și a Ungariei, și se pregăteșe de semifinala programată pe 16 iunie.

Dar performanța cere multe sacrificii, au fost săptămâni grele de cantonamente departe de cei dragi și încă vor mai fi, iar voleibalistele s-au bucurat să-și vadă rudele după meciul cu Ungaria, de la Alexandria.

Adelina Ungureanu a fost în culmea fericirii. A avut un motiv special. „Abia așteptam să-i văd și pe ai meci, care îmi lipsesc foarte mult când sunt în Italia, dar să-mi văd și cățelul, pentru că nu l-am mai văzut de la începutul cantonamentului. A venit cu mine din Italia, am făcut 4 zile pe drum ca să-l aduc.

Am plecat de la Botoșani cu tatăl meu și m-am întors de acolo în România. Eu am rămas la Alexandria și el a mers mai departe acasă. Acum s-a bucurat și el foarte mult să mă vadă, i-au pus și steagul tricolor la gât, a fost suporter.

Din păcate, nu a putut sta în sală, a trebuit să aștepte afară, dar a intrat la finalul meciului și ne-am bucurat împreună”, a povestit voleibalista de la națională.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

Pentru Adelina, câinele este cel mai bun prieten și chiar mai mult. La negocierea contractelor, una din clauze se referă la el.
„A fost chiar un criteriu foarte important pe care l-am discutat când am semnat contractul, că trebuie să am o casă cu spațiu pentru cățel. În principiu Italia e o țară foarte deschisă în ceea ce privește animalele de companie. Poți să mergi cu ele peste tot, la sală, la evenimente sportive, în centrele comerciale, peste tot”, a mărturisit jucătoarea.

„I-am ales numele pentru că mă uitam într-un serial în care era vorba despre o persoană foarte agresivă, dură, dar în momentul în care vorbea cu mama sa, Cuba, la telefon, îi spunea mereu: <<Cubush, ce mai faci, cum ești?>> Se înmuia când vorbea cu mama lui și mi s-a părut foarte drăguț contrastul ăsta dintre viața lui dură și momentul în care vorbea cu părinții”, a povestit amuzată Adelina Ungureanu.

 

 

 

 

Comentarii: