HOROSCOP

Horoscop 11 iunie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Abia aștepți să spui ce crezi despre anumite persoane cu autoritate. Dacă cineva îți ține isonul în chestiunea respectivă, fii cu băgare de seamă, că doar un mic imbold îți trebuie ca să spui fără reținere ce ai pe suflet.

Taur
Îți faci planuri amănunțite, consulți pe toată lumea și nu-ți scapă niciun detaliu. Se poate să ai anumite probleme cu unii oameni care nu fac lucrurile în ritmul tău. Dar ai răbdare, asculți și creezi armonie în situațiile tensionate.

Gemeni
Are loc o intensificare a comunicării din partea tuturor, fapt care te surprinde chiar și pe tine. Până una, alta, ai nevoie să-ți găsești ritmul și o să dureze ceva. E cam ciudat pentru tine, care ești mereu în mișcare, mereu inițiatorul acțiunii oriunde te-ai afla.

Rac
Cele mai seci proiecte prind culoare ieșind din mâinile tale. Te simți nemaipomenit. Cei din jurul tău nu se mai satură de prezența ta. Grija care îți stă în fire se mută în planul secund, fiind înlocuită cu aceste noi trăsături de condei.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Are loc un eveniment important, se întrevede o promovare sau tu îți deschizi noi uși de dezvoltare profesională. Parcă totul se întâmplă așa, deodată, iar tu știi exact ce ai de făcut. Totuși, ești mai precaut ca de obicei și chiar tu te miri de tine însuți.

Fecioară
Trebuie să muncești mai mult ca să obții ceea ce vrei. Însă nu te îngrijora, vei vedea cum se vor aduna aliați de peste tot. Dacă treci peste obstacolele de comunicare de la început, o să vezi cum lucrurile se așază încet, dar sigur.

Balanță
E o chestiune dezbătută aprig împreună cu partenerul. Vrei să fii diplomat, să nu superi pe nimeni, dar vezi și tu că nu mai merge așa. Un sfat ar fi să discuți cu cineva care nu e implicat în situație, poate îți oferă ceva perspectivă.

Scorpion
Nu ești dispus să faci concesii. Nu-i nimic, fiecare dintre noi mai are zile din astea. Important e să stai departe de polemici, pe cat se poate. Ai multe de pus la punct, iar asta te poate ține ocupat suficient cât să-ți mai revii.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Ai vrea să începi colaborări noi, să iei parte la proiecte îndrăznețe, să scapi de rutina care te înconjoară. Ai toate șansele de partea ta, chiar dacă nu îți va înțelege toată lumea entuziasmul.

Capricorn
Ești pe cai mari, ziua îți e marcată de sentimentul împlinirii profesionale. Nici pe planul sentimental nu stai rău și ai putea să duci relația la un alt nivel. Asta dacă ești într-o relație de lungă durată, altminteri ai șansa să te lămurești cum stau lucrurile.

Vărsător
Tinzi să fii pesimist în privința șanselor tale sentimentale. Poate fi un semnal de la persoana pe care o placi din umbră sau îți iei inima în dinți și faci tu o declarație. Ziua de azi pare destinată înfiripării relațiilor sentimentale.

Pești
Nimeni nu te înțelege cum ai dori, iar necazurile se țin lanț sau așa le percepi tu. Stai fără grijă, situația nu este atât de neagră. O să-ți dai singur seama pe parcursul zilei, când prietenii și rudele îți vin în întâmpinare să-ți ridice moralul.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: