LIFESTYLE

Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul partener! Începe scandalul pentru partaj, nu s-au înțeles cum împart averea

tabu.ro

Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul partener! Începe scandalul pentru partaj, nu s-au înțeles cum împart averea. Cântăreața s-a enervat.

În urmă cu 3 ani, Anca Țurcașiu a luat prin surprindere pe toată lumea. A anunțat că ea și soțul său, medicul Cristian Georgescu, au divorțat. A fost zgârcită în detalii despre motivele care au condus la despărțire. Dar nici nu a mai fost nevoie să spună ceva. Pentru că fostul soț s-a afișat imediat cu o altă femeie, iar acum s-ar recăsători cu ea.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Anca Țurcașiu, la tribunal pentru partaj

La prima vedere, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au depășit elegant divorțul. Și chiar dacă au avut ceva, și-au spălat rufele între ei, nu în public. Totușu, se pare că mai au ceva de împărțit.

Cancan scrie că Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț, căruia îi cere să finalizeze, legal, partajul. Mai exact, ea dorește ca medicul să îi dea o parte din averea acumulată în timpul mariajului de 22 de ani. Nu s-au înțeles amiabil, așa că artista l-a chemat pe doctor în instanță. Doar că a avut o surpriză neplăcută. Trebuie să plătească o taxă de timbru de 6.000 de euro, fiindcă averea e măricică. Și vedeta zice că nu are așa ceva.

“Prin rezoluţia din data de 10.11.2022, instanţa a pus în vedere petentei să achite taxa de timbru de 30.499,28 lei, datorată pentru acțiunea de partaj formulată. Partea a arătat că veniturile de la acest moment nu îi permit să achite în integralitate suma ce a fost stabilită cu titlu de taxa de timbru, ajutorul public fiindu-i necesar pentru respectarea dreptului la un proces echitabil.

În plus, cu privire la situația materială a solicitantului, se constată că partea deține mai multe bunuri imobile, atât în #### ######### ### ## ## ### Corbeanca, cu privire la care se va dispune sistarea stării de indiviziune în urma judecării cererii introductive, iar din acest punct de vedere, o modalitate admisibilă de acordare a facilităților la plata taxei de timbru ar fi amânarea la plată, ceea ce nu face obiectul cererii formulate de petentă”, se arată în motivarea Judecătoriei.

Comentarii: