LIFESTYLE

Anda Adam chiar bagă divorț? Acum o lună recunoștea doar că ”se mai ceartă ca tot omul”, astăzi situația e clară

Sau cel puțin așa susțin tabloidele ale căror surse bagă mâna în foc că artista e decisă. În ultima vreme, s-au făcut multe speculații legate de divorțul Andei Adam de soțul său, Sorin. Că nu mai apar împreună, că nu mai postează pe rețele și că s-ar îndrepta cu pași repezi spre despărțire. Și iată: se pare că mariajul nu mai funcționează, așa că ar fi decis să pună piciorul în prag și chiar să bage actele de divorț.

În luna aprilie, Anda Adam sărea și nega faptul că se pregătește să pună capăt căsniciei cu bărbatul cu care are un copil. Susținea sus și tare că dacă va fi așa, va face chiar ea anunțul pe rețelele de socializare.
Ceea ce povestea Anda și recunoștea atunci era faptul că nu mai e totul doar lapte și miere între ei doi.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

Nu mai poartă verigheta

Detaliul care a atras atunci atenția a fost faptul că Anda Adam nu mai poartă de ceva timp verigheta. „Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în luna aprilie a acestui an.

Dacă, până de curând, informația era la nivel de zvon, acum cei doi ar fi hotărât că este mai bine să pună capăt mariajului lor. Solista s-a despărțit de soț și urmează să divorțeze luna viitoare.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: