LIFESTYLE

S-au împăcat Lidia Buble și Răzvan Simion? Prietenii lor fac dezvăluiri

Când după cinci ani de iubire nebună, Răzvan Simion a anunțat public că el și Lidia Buble nu mai sunt împreună, show-bizz-ul a luat foc. Relația lor a fost comentată și întoarsă pe toate părțike de toată lumea.

De ce, cum, cine și pentru cât timp? Au fost întrebările puse în lumea mondenă în urmă cu o lună, după ce prezentatorul tv a postat pe Instagram mesajul de adio care confirma separarea.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m am iubit prea puțîn în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac…

Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit“, scria Răzvan pe Instagram, dar ciudat a fost că imediat a șters postarea.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Întâlnire profesională”

La fel de ciudat, după nici o săptămână, Lidia și Răzvan au început să se urmărească din nou pe rețelele de socializare. Și cum au împreună proiecte profesionale, iată că s-a produs și inevitabilul: artista și prezentatorul s-au întâlnit pentru prima dată de la despărțire.

Lidia și Răzvan au dat cu ochii unul de celălalt la filmările noului videoclip al cântăreței, cei doi colaborând pe plan muzical de ani buni.

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți“, au declarat surse pentru Playtech.

Doar că nu toată lumea știe același lucru. Surse din anturajul lor susțin că între cei doi se întâmplă… împăcarea!

„În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă rapid pașii spre o nouă legătură de suflet. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă“, au comentat apropiați ai celor doi.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: