LIFESTYLE

Anda Adam se mărită din nou! A fost cerută în căsătorie ca-n basme

După ce luni bune a negat zvonurile care anunțau divorțul de soțul și tatăl fetiței ei, Anda Adam a apărut brusc în prim-plan la brațul unui alt bărbat.

Abia atunci lucrurile s-au limpezit. Iar lumea a aflat că într-adevăr, Anda și Sorin Niculescu puseseră punct căsniciei, iar în viața solistei era deja altcineva.

Acum, vedeta nu se mai ascunde. Și trăiește o poveste iubire ca-n basme alături de Yosif Eudor Mohaci, care i-a dat deja inelul.

Și când am scris de basm n-a fost chiar o metaforă, pentru că momentul în care Yosif a cerut-o pe Anda a fost chiar unul de poveste.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Vacanță cu surprize

Totul s-a întâmplat pe neprevăzute. Căci atunci când e vorba despre o surpriză, surpriză trebuie să fie. „Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul”, a mărturisit cântăreața.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto.

Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna.

A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit Anda momentul cererii în căsătorie pentru Wowbiz.ro.

 

 

 

Comentarii: